Nuova Rade: betrouwbare uitrusting en accessoires voor uw boot

Nuova Rade; van accubakken, bilgepompen tot scheepstoiletten of zwemladder, U vindt het in de AVA Marine webshop

Nuova Rade staat garant voor een breed aanbod in combinatie met aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. AVA Marine is importeur van Nuova Rade en biedt u o.a. aan: accubakken, bilgepompen, brandstoftanks, dekluiken, drinkwaterpompen, inspectiedeksels, scheepstoiletten hand bedient of elektrisch, pikhaakstokken en zwemtrappen/zwemladers!

Nuova Rade Logo Vector - (.SVG + .PNG) - GetLogoVector.Com

Over het bedrijf Nuova Rade

Nuova Rade is een toonaangevend Italiaans bedrijf in ontwerp, productie en verkoop van kunststof accessoires en uitrusting voor de nautische markt. Het bedrijf is marktleider en heeft meer dan 52 jaar ervaring op dit gebied. Middels hun producten wordt die ervaring ter beschikking gesteld aan pleziervaartschippers, zeilers en professionals op het gebied van boten over de hele wereld.

Het bedrijf produceert meer dan 850 artikelen waaronder boeien, ladders, boothaken, brandstoftanks en luiken. De kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat Nuova Rade een populair merk is dat een hoge klanttevredenheid kent. Er is een breed scala aan producten beschikbaar.

In de loop der jaren heeft Nuova Rade een buitengewone expertise ontwikkeld in de knowhow van kunststofgrondstoffen door gebruik te maken van verschillende technologieën, zoals injectie, rotatie en blaasvormen voor traditionele kunststoffen tot de nieuwste generatie technopolymeren.

Nuova Rade is de onbetwiste expert op het gebied van kunststoftechniek voor de nautische markt. Nuova Rade kan artikelen in verschillende afmetingen vervaardigen, zonder beperkingen qua afmetingen. Door speciale productievaardigheden met behulp van o.a. injectie- en blaasvormmachines kunnen er producten van 70 tot 680 ton vervaardigd worden. Daarbij worden alleen eerste kwaliteit grondstoffen gebruikt. Nuova Rade staat ook voor innovatieve ontwerpen. Door continue onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, technologieën en materialen wordt het productaanbod actueel en up to date gehouden.

Welke producten van Nuova Rade vindt u o.a. in de AVA Marine webshop?

Aluminium zwemtrap 2 tot 5 treden:Nuova RadeDeze zwemtrap is gemaakt van 25 mm dik geanodiseerde aluminium buizen, met antislip polipropyleen treden. Deze zwemtrappen worden geleverd met twee afstandsvoeten die passen bij de contouren van de meeste rompen. De haken kunnen plat worden opgevouwen zodat ze niet in de weg zitten. Verkrijgbaar als 2, 3, 4 of 5 treden.

Automatische lens / bilgepomp 600-1000 gph:

Submersible automatic bilge pumpVerkrijgbaar als 600 of 1000 gph. Deze pomp beschikt over een zeer eenvoudige demontage voor zowel installatie als reiniging. Deze bilge/ lens pomp heeft een ingebouwde automatische vlotterschakelaar die de pomp activeert wanneer het bilgewater stijgt. Daardoor kan de pomp werken, zelfs als de boot onbeheerd is. De pomp heeft ook een handmatige testknop waarmee u zowel de niveauschakelaar als de pomp kunt testen. Bovendien heeft hij een klikbare zeefbodem, waardoor installatie en onderhoud eenvoudig zijn. Hij is gemaakt van duurzaam ASA-plastic. De pompcapaciteit is 600 GPH & 1000 GPH via een 19 mm (3/4 ”) slang. Zekering 3A, 4A & 7,5A. 12 V en 24 V gelijkstroom. CE. Met 2 jaar garantie.

Hoofdstroomschakelaar:
Deze Nuova Rade hoogwaardige batterijschakelaar met kap is ideaal voor het besturen van apparaten met een hoge stroomsterkte, zoals lieren en andere apparatuur.

Outboard tiller / helmstokverlenging voor buitenboordmotoren:
Deze Nuova Rade outboard tiller / helmstokverlenging voor buitenboordmotor is verkrijgbaar als:

  • telescopisch 80-111 cm;
  • vast 65 cm;
  • vast 100 cm     .

Touwladder kunststof 2 tot 4 treden:

Nuova RadeDeze handige, gemakkelijk op te bergen touwladders zijn ontworpen voor gebruik op boten om gemakkelijk aan boord te komen! Ze zijn verkrijgbaar met 3 of 4 kunststof treden. De breedte = 35 cm x hoogte van 80 cm van de versie met 3 treden en de breedte = 35 cm x hoogte van 102 cm van de versie met 4 treden.

Inspectiedeksel / inspectieluik 100-125-150 mm:
Nuova Rade inspectieluik: van topkwaliteit in kleur wit met afneembaar deksel is gemaakt van UV-bestendig hoogwaardig ASA-plastic om weerstand te bieden tegen beschadiging en chemische oplosmiddelen. Het heeft geen scharnieren dus het deksel kan, indien nodig, volledig worden verwijderd. Het openen van het luik is gemakkelijk, aangezien de speciaal ontworpen draad automatisch het deksel uitwerpt zodra u het 360⁰ tegen de klok in draait. Het heeft een antislip oppervlak en verborgen schroeven voor een slimmere uitstraling.

Overige producten:

Naast de artikelen van Nuova Rade vindt u in de webshop van AVA Marine nog veel meer producten voor het varen en uw boot. In ons ruime assortiment kunt u eigenlijk alles wat met varen en uw schip te maken heeft vinden en bestellen. U vindt er o.a. ladders, dekuitrusting, accu’s, ankers, ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, anoden, landvasten, landenvlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, ankerlieren etc.

AVA Marine staat voor:

  • Meer dan 20 jaar ervaring met scheeps- en jachtbenodigdheden
  • Uitstekende service ( op zaterdag leveren of avondleveringen zijn mogelijk)
  • Aantrekkelijke marktconforme en stabiele prijzen
  • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag)
  • Gerenommeerde A- merken
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)

 

Bekijk de Nuova Rade producten in onze webshop