Leveringsvoorwaarden

Bestellen:
Via onze website kunt u uw bestelling samenstellen door te klikken op de “in winkelmand” button naast de artikelen. Direct na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Op deze bevestiging staat ook een uniek ordernummer. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 2/3 werkdagen geleverd. Voor sommige artikelen is een levertijd van 5-7 werkdagen van toepassing i.v.m. levering uit een extern magazijn. Als een artikel tijdelijk is uitverkocht doen wij ons best om dit artikel binnen 1 week alsnog te leveren. Indien niet meer leverbaar dan krijgt u een vergelijkbaar item.

Retouren/annuleren:
Indien het artikel niet voldoet aan uw verwachting kunt u het binnen 14 dagen retour zenden met vermelding van uw wensen en/of bankrekeningnummer. Artikelen dienen onbeschadigd in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd verzonden te worden. Spare-parts, boeken, (digitale) kaarten, klant-specifiek bestelde en/of samengestelde artikelen als reddingsvlotten, ankerketting- en lieren of boegschroeven kunnen worden niet retour genomen. Verzendkosten worden niet gecrediteerd en wij berekenen ten alle tijde retour kosten van 15% van de waarde van de te retourneren artikelen. Voor het retour sturen van een artikel kunt u ons retourformulier aanvragen. Indien u een artikel wenst te annuleren welke nog niet verzonden is maar wel in behandeling is genomen wordt hier eveneens 15% in mindering gebracht op de waarde van het gewenst te annuleren product.

Leveringsvoorwaarden Nederland:

 • Leveringen geschieden voornamelijk via DPD en worden u overdag aangeboden;
 • U kunt als alternatief een DPD afhaalpunt bij u in de buurt aangeven;
 • Indien het artikel of pakket beschadigd is dient u daarvan direct melding te maken bij ons op telefoonnummer 0515-338044. Bij zichtbare schade aan het pakket kunt u deze direct weigeren.
 • reclameren m.b.t. onjuistheid product dient te geschieden binnen 3 werkdagen na levering;
 • Verzendkosten: brievenbuspost = € 3,45, pakket tot 20 kg binnen NL= € 6,75, volume goederen = € 24,75 (excl. btw).
 • Waddeneilanden soms afwijkend tarief;
 • Volume goederen: indien zwaarder dan 20 kg of langer als 150 cm betreft dit een volume transport, veelal een pallet. Extra kosten zijn voor rekening koper en worden achteraf doorbelast;
 • Volume goederen kunnen enkel op een goed af te leveren adres worden aangeboden i.v.m. palletwagen. Bij gewenste levering op vakantiepark of haven wordt er geleverd bij de receptie of bijvoorbeeld magazijn. De ontvanger dient dit te overleggen met de eigenaar / beheerder.;
 • Gevaarlijke stoffen als noodsignalen en accu’s mogen niet verzonden worden, levering in overleg;
 • Alle artikelen worden geleverd onder garantie, in geval van gebreken dient u het artikel gefrankeerd te retourneren met vermelding van de klacht en bijsluitende (kopie) aankoopfactuur;
 • Ongefrankeerde retourzendingen worden zonder voorafgaand overleg niet geaccepteerd;

Prijzen onder voorbehoud:
De prijzen zijn met zorg samengesteld en worden regelmatig geactualiseerd. Prijzen zijn excl. btw. In verband met mogelijke fouten en vergissingen moeten wij toch nadrukkelijk een voorbehoud maken voor alle prijzen. In geval van prijswijziging nemen wij contact met u op.

Betalingen:
Via de webshop bieden wij diverse betalingsmogelijkheden aan als iDEAL, Klarna of op rekening (enkel B2B).

Levering bij projecten, casco afbouw en grootafname:
Bij het realiseren van de afbouw of verbouw van uw schip of bij grootafname kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Met de nodige ervaring kunnen wij ook calculaties maken m.b.t. schroefasinstallaties, scheepsbeglazing, besturingssystemen of bijvoorbeeld boegschroeven. Het is altijd mogelijk om speciale artikelen te bestellen naast ons bestaande assortiment, informeer gerust naar de mogelijkheden.