Bootshampoo; voor een mooie glanzende en schone boot

Bootshampoo zorgt ervoor dat uw boot er weer schoon en glanzend uitziet. Dat is toch wat iedere booteigenaar graag wil! Er zijn bootshampoo varianten met of zonder wax voor extra glans verkrijgbaar in de webshop van AVA Marine. Bootshampoo is meestal ook geschikt om op andere materialen te gebruiken zoals o.a. rubber. De bootshampoo van Fresh Clean is zelfs geschikt om uw teakhout op kleur te houden nadat u het heeft gereinigd met Teak Clean.  Zo kunt u bijna het hele schip onderhouden tijdens het vaarseizoen met slechts één onderhoudsproduct.

In de AVA Marine webshop vindt bootshampoo van twee verschillende merken; Fresh Clean en Jefo.

Bootshampoo

Jefo bootshampoo met extra wax

Dit is een geconcentreerde bootshampoo met extra glans wax. Jefo shampoo met extra wax is  samengesteld uit een combinatie van synthetische en plantaardige reinigingsgrondstoffen. De shampoo reinigt grondig en bevat een speciale glans wax voor bescherming van de behandelde ondergrond. Jefo bootshampoo is veilig voor lak, rubber en alle andere materialen en wordt geleverd in een 1 liter fles.

 Fresh Clean bootshampoo

Fresh Clean bootshampoo is een sterk geconcentreerde shampoo die de waxlaag van uw schip ongemoeid laat. U kunt deze bootshampoo ook gebruiken om uw teakhout op kleur te houden nadat u het heeft gereinigd met Fresh Clean Teak Clean (ook verkrijgbaar in de webshop). Hoe gebruikt u deze bootshampoo? Verdun de bootshampoo Fresh Clean 1:20 tot 1:30 met koud of handwarm water. Reinig uw schip vervolgens met een zachte borstel en spoel af met water voor optimaal resultaat.

Over leverancier Fresh Marine (Fresh Clean):

Bootshampoo

De oorsprong van deze lijn reinigingsproducten voor de watersport ligt in 1982 in Medemblik. In 2009 werd de vernieuwde verzamelnaam Fresh Marine. De productnamen en de vormgeving van de welbekende witte fles met de zwarte puntdop bleven ongewijzigd. De snelle en krachtige werking van reinigingsmiddelen zoals Teak Clean en Fresh Clean bootshampoo zorgt voor veel vaste klanten. Dat je één product kunt inzetten voor verschillende doeleinden maakt hun reinigingsproducten zo populair. Fresh Marine verbetert hun productlijn constant conform de laatste updates van grondstoffen.

Overige producten
Naast bootshampoo biedt AVA Marine u nog veel meer keus in reinigingsmiddelen en schoonmaakgerei in onze webshop. Zo kunnen we ook luiwagens, dweilen en handreiniger leveren.

In ons assortiment vindt u bijna alles wat u verder nodig kan hebben voor uw boot. Zoals putsen, pompen en sanitair, lijnen, vetten, coatings, accu’s, dekuitrusting, ankergerei, anoden, reddingsvesten, RVS beslag, scheepsramen etc. Maar ook alles op het gebied van motoren en techniek ziet u terug in onze webshop. En als leverancier van voornamelijk A-merken proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Voelt u zich er prettiger bij als wij de montage voor u doen? Ook dat kunnen wij voor u in orde maken.

Over AVA Marine
AVA Marine heeft al ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van jacht- en scheepsbenodigdheden. Die ervaring geeft ons de kennis en mogelijkheden om u een eerlijk en deskundig advies te geven. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten zoals jachtverhuurders, technische installateurs en charters en rederijen, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. In onze webshop vindt u een uitgebreide catalogus.

AVA Marine staat voor:

  • Eerlijke en aantrekkelijke prijzen die marktconform zijn
  • Snelle levering (verzenden vrijwel altijd dezelfde dag)
  • Bekende A- merken
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)
  • Uitstekende service ( avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk)

 

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop