De nieuwe Lofrans-serie THETIS-afstandsbedieningen en de opnieuw ontworpen kettingteller IRIS II is een innovatieve oplossing!

De “Original Ankerlier” -fabrikant blijft trouw aan haar waarden en ontwerpt en vervaardigt ankerbeheeroplossingen die topprestaties, absolute veiligheid en stijl combineren.

Lofrans tracht altijd haar producten te verbeteren zodat ze 100% voldoen aan de marktbehoeften. Alle producten van Lofrans zijn ontworpen en vervaardigd met het oog op het maritieme toepassing.

We zijn erg trots om u de nieuwe Lofrans-lijn THETIS-afstandsbedieningen voor te stellen, evenals de opnieuw ontworpen kettingteller IRIS II.

De nieuwe THETIS-serie bestaat uit:

  • Hand held afstandsbediening THETIS 1002;
  • Hand held afstandsbedieningskettingteller THETIS 5003
  • en de Radio Control Chain Counter THETIS 7003.

De HH-afstandsbediening THETIS 1002 van de Lofrans heeft een elegant en functioneel ontwerp. De zachte rubberen hoes, die de afstandsbediening zijdelings bedekt, maakt een veilige en handige opname onder alle omstandigheden mogelijk. De versterkte, uitschuifbare flexibele kabel (circa 4 meter) geeft maximale vrijheid aan boord tijdens het manoeuvreren bij het ankeren.

De THETIS 5003 van de HH-controlekettingteller van de Lofrans is specifiek ontworpen om volledige controle te geven bij het verankeren. De externe behuizing, geclassificeerd met IP66 en geleverd met waterdichte stekker en stopcontact met classificatie IP67. Het is voorzien van een doorontwikkelde microprocessor die een reeks voordelen biedt voor volledige controle over de verankering.

De nieuwe THETIS-serie wordt gecompleteerd met de radio-gestuurde Kettingteller THETIS 7003. Zonder kabelbinders, stekker of panelen en met oplaadbare batterij geeft de Radiokettingteller THETIS 7003 alle bewegingsvrijheid en het leescomfort bij het ankeren.

Alle bovenstaande bedieningen incl. houders en versterkte duurzame hoezen en knoppen.

Met betrekking tot de opnieuw ontworpen kettingteller IRIS II is het belangrijk op te merken dat het met een nieuw groter display een technologisch geavanceerd instrument is met een elegant en ergonomisch ontwerp, geschikt voor alle soorten cockpits van boten. De IRIS II wordt geleverd met een geëvolueerde microprocessor, met verschillende bewerkingen die een optimale verankering mogelijk maken.

Met meer dan 50 jaar ervaring zal Lofrans ’de markt blijven verrijken met innovatieve verankeringsoplossingen vertegenwoordigd door AVA Marine.