BESTO Reddingsvest | top kwaliteit | specialist in reddingsvesten

BESTO Reddingsvest

Besto is een Nederlandse fabrikant van reddingsvesten en reddingsmiddelen. Bij AVA Marine vindt u een breed assortiment reddingsvesten tegen schappelijke prijzen en een snelle levertijd. Wij bieden ook overige reddingsmiddelen aan in onze webshop.

BESTO Reddingsvest kopen? Zet koers naar www.avamarine.nl, voor elke activiteit hebben wij een geschikte reddingvest, zowel voor beroeps- als ook pleziervaart! Of u nu een reddingsvest zoekt voor zeilen, kano varen, kajak, waterski, zeezeilen of offshore / weg- en waterbouw: AVA Marine heeft het!

Besto is een specialist in reddingsvesten en reddingsmiddelen sinds 1920. Het Nederlandse bedrijf werd in 1920 gevestigd in Zwartsluis en specialiseerde zich in eerste instantie in boeien (fenders). De volgende stap werd de fabricage van reddingsvesten en reddingsmiddelen voor de recreatieve sector. Gebruikte men vroeger nog kapok en katoen als materiaal, tegenwoordig worden moderne materialen als polyethyleen schuim en synthetische stoffen gebruikt.

Na ruim 100 jaar is Besto nog steeds een van de marktleiders in reddingsvesten en reddingsmiddelen. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zijn constant op zoek naar de optimale “bodyfit” en luisteren naar de wensen van de klant. Alle reddingsvesten en reddingsmiddelen zijn geproduceerd volgens de laatste Europese en Wereldwijde normen en standaarden. Met Besto producten aan boord kunnen u en uw familie comfortabel het water op en bent u optimaal voorbereid op onvoorziene omstandigheden!

In de webshop van AVA Marine vindt een brede range producten van BESTO reddingsvesten.

Welke producten van BESTO kunt u vinden in de AVA Marine webshop:

Reddingsvesten met modellen als o.a.:

  • Besto Comfort Fit 165N;
  • Besto 165N;
  • Besto Automatic 300N;
  • Besto Comfort Fit Pro 165N;
  • Besto Comfort Fit Pro 300N
  • Besto Junior Inflatable 100N;
  • Besto MB 100N;
  • Besto GULF;
  • SOLAS compact Passenger

Maar wij bieden ook:

BESTO reddingsvesten en reddingsmiddelen

BESTO reddingsvesten zijn er in verschillende varianten en voor verschillende doeleinden. Voor zowel volwassenen als kinderen. Zo kunt u een zwemvest voor waterski activiteiten vinden maar ook reddingsvesten voor passagiersschepen, ferry’s en de zeevaart. U vindt automatische en vaste BESTO reddingsvesten in onze webshop.

Reddingsboeien:

U vindt in het BESTO assortiment reddings-systemen als reddingboeien in 2,5 en 4 kg (zeevaart reddingsboei). Tevens bieden wij een hoef reddingsboei aan en reddingsboeien van 1.8 kg die speciaal voor de pleziervaart zijn (met of zonder reflecterende strips).

Overige producten:

De reddingsvesten en reddingsmiddelen van Besto zijn slechts een greep uit ons totale assortiment. Scheepsramen, anoden, olie producten, ankers, schroefassen en koppelingen. Bijna alles wat met uw schip te maken heeft kunt u bij ons online bestellen. In bijna alle gevallen leveren wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Mocht de levertijd daar vanaf wijken dan informeren wij u altijd. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan proberen wij, als leverancier van A-merken, een vergelijkbaar alternatief te bieden. AVA Marine adviseert en ontzorgt u graag!

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop