Scheepsramen; van dekluik tot Premium Line condensvrije scheepsramen

Scheepsramen

Scheepsramen, dekluiken, patrijspoorten, instapdeuren en schuif- of vouwdeuren voor zowel de plezier- als de beroepsvaart dat is waar AVA Marine expert in is!

Wij zijn leverancier van GEBO en TOPWindows scheepsramen. Wij bieden u een ruime keus dekluiken, schuifluiken en patrijspoorten. U vindt in onze webshop verschillende soorten en maten met en zonder flens, vast of klappend. U kunt zelfs een combirollo hor/zonnescherm erbij bestellen.

In ons assortiment scheepsramen vindt u standaard oplossingen maar wij kunnen ook maatwerk leveren. AVA Marine heeft ruim 20 jaar ervaring in scheepsramen en wij adviseren u graag. Wij leveren niet alleen scheepsramen, wij doen ook de montage als u dat wenst. Kortom, wij ontzorgen u graag!  AVA Marine is bovendien TOPWindows verdeler voor de zakelijke markt ( o.a. jacht- en scheepswerven, jachtcharters en bouwers van werkboten en beroepsvaart)

Scheepsramen, dek- en schuifluiken

Als leverancier van scheepsramen bieden wij GEBO dek- en schuifluiken aan. U kunt deze bestellen met of zonder flens en wij bieden verschillende opties qua maten.

Patrijspoorten

Zowel vaste als klappende, ronde en kogelronde, RVS en kunststof, enkel- en dubbelglas. Als expert op het gebied van scheepsramen kunt u (bijna) alles bij ons vinden als het patrijspoorten betreft. In ons aanbod vindt u een brede keus van de merken GEBO als TOPWindows.

TOPWindows Premium Line condensvrije scheepsramen (kunststof)

Het aanschaffen van nieuwe scheepsbeglazing is een investering. AVA Marine biedt als uw partner in scheepsramen graag de juiste expertise aan. U kunt daarbij rekenen op onze full-service waaronder ook het digitaal inmeten en montage (op locatie).

Wat zijn de unieke kenmerken van TOPWindows boot- en scheepsramen:

  • Kunststof profielen
  • Condensvrij
  • Thermoprofiel houdt de warmte binnen
  • Gemak en veiligheid
  • Glas- en kleurkeuze
  • Luxe uitstraling
  • Wanddikte ( 4-18 mm)

ScheepsramenKunststof profielen: schimmel, condens, verwering of verrotting van het hout rondom uw ramen en vensterbanken wordt voorkomen met kunststof profielen.

Condensvrij: aluminium profielen condenseren en zo wordt vaak het hout van uw binnenbetimmering aangetast. Scheepsbeglazing van TOPWindows condenseren niet.

Thermoprofiel: omdat aluminium een “goede” geleider is verdwijnt de warmte snel uit uw boot. Daarnaast is de isolatiewaarde van aluminium is laag. Kunststof raamprofielen kennen een hoge isolatiewaarde en daarmee bespaart u dus op uw stookkosten.

Gemak en veiligheid: de scheepsramen van TOPWindows werken brandvertragend. Daarnaast zijn ze makkelijk te plaatsen door een klikverbinding en ook makkelijk te demonteren. Horconstructies zorgen ervoor dat u “vliegend gespuis” buiten houdt.

Glas- en kleurkeuze: er zijn mogelijkheden voor enkele of dubbele beglazing en u kiest zelf de kleur en het profiel van het glas. De kleuren die beschikbaar zijn variëren van lichtgrijs tot zwart, u heeft de keus uit 5 kleuren.

Luxe uitstraling: omdat TOPWindows scheepsramen met een eenvoudig kliksysteem gemonteerd worden zijn er geen schroeven of klemblokken zichtbaar. Kortom, het ziet er mooi en strak uit!

Wanddikte: de profielen van Premium Line scheepsramen zijn geschikt voor een wanddikte van 4-18 mm en bieden daarmee mogelijkheden voor veel verschillende schepen.

Betalingsvoorwaarden:

Omdat het produceren van scheepsramen maatwerk is en dus enkel geschikt voor uw specifieke schip hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarden:

  • 50% aanbetaling bij opdracht
  • 50% restbetaling bij product gereedheid

AVA Marine biedt een breed assortiment nautische artikelen. Variërend van boot- en motoronderdelen tot watersport accessoires, alles van hoogwaardige A-merken. Niet alleen leveren en monteren wij, we geven u vooraf graag een eerlijk en deskundig advies.  Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in deze branche kunt u op onze kennis rekenen. Wij bedienen een hele brede doelgroep van particulieren, jacht- en scheepswerven, jachtverhuurders, charters en rederijen, watersportwinkels, technische installateurs, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. De meeste producten kunt u online bij ons bestellen.

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop