BESTO reddingsmiddelen; specialist in reddingsvesten en reddingsmiddelen!

BESTO reddingsmiddelen

BESTO reddingsmiddelen: Besto is een Nederlandse fabrikant van reddingsvesten en reddingsmiddelen.

Bij AVA Marine vindt u een breed assortiment Besto reddingsvesten en overige reddingsmiddelen in de webshop. AVA Marine is een groothandel voor jacht- en scheepsbenodigdheden. Bij AVA Marine heeft u keuze uit een breed assortiment nautische artikelen. Van motor- en bootonderdelen tot accessoires voor de watersport, u vindt het allemaal bij AVA Marine. Wij leveren alles van hoogwaardige A-merken. Graag geven wij u vooraf een deskundig en eerlijk en advies. Dat is gebaseerd op inmiddels meer dan 20 jaar ervaring dus u kunt vertrouwen op onze kennis. Tot onze doelgroep behoren particulieren,  jacht- en scheepswerven, jachtverhuurders, , technische installateurs, charters en rederijen, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. Bijna alles kunt u online bij ons bestellen, waaronder een breed assortiment Besto reddingsvesten en reddingsmiddelen.

BESTO reddingsmiddelen

Besto is een specialist in reddingsvesten en reddingsmiddelen sinds 1920. Het Nederlandse bedrijf werd in 1920 gevestigd in Zwartsluis en specialiseerde zich in eerste instantie in boeien (fenders). De volgende stap werd de fabricage van reddingsvesten en reddingsmiddelen voor de recreatieve sector.  Gebruikte men vroeger nog kapok en katoen als materiaal, tegenwoordig worden moderne materialen als polyethyleen schuim en synthetische stoffen gebruikt. Besto reddingsvesten en reddingsmiddelen staan voor veiligheid, kwaliteit en comfort! Na ruim 100 jaar is Besto nog steeds een van de marktleiders in reddingsvesten en reddingsmiddelen. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zijn constant op zoek naar de optimale “bodyfit” en luisteren naar de wensen van de klant. Alle reddingsvesten en reddingsmiddelen zijn geproduceerd volgens de laatste Europese en Wereldwijde normen en standaarden. Met Besto producten aan boord kunnen u en uw familie comfortabel het water op en bent u optimaal voorbereid op onvoorziene omstandigheden.

BESTO reddingsmiddelenIn de webshop van AVA Marine vindt een brede range producten van BESTO reddingsmiddelen.

Welke producten van Besto kunt u vinden in de  AVA Marine webshop:

  • Reddingsvesten
  • Life lines
  • Werplijnen t.b.v. reddingsboeien
  • Reddingsboeien
  • Reddingssystemen
  • Hondenzwemvesten
  • Reddingsvestlampen

BESTO reddingsmiddelen en reddingsvesten

Besto reddingsvesten zijn er in verschillende varianten en voor verschillende doeleinden. Voor zowel volwassenen als kinderen. Zo kunt u een zwemvest voor waterski activiteiten vinden maar ook reddingsvesten voor passagiersschepen, ferry’s en de zeevaart. U vindt automatische en niet- automatische Besto reddingsvesten en zwemvesten in onze webshop.

Reddingsboeien

U vindt in het Besto assortiment reddingssystemen boeien van 2,5  en 4 kg. Tevens bieden wij een hoef reddingsboei aan en reddingsboeien van 1.8 kg die speciaal voor de  pleziervaart zijn ( met of zonder reflecterende strips).

Overige producten

De reddingsvesten en reddingsmiddelen van Besto zijn slechts een greep uit ons totale assortiment. Scheepsramen, anoden, olie producten, schroefassen en koppelingen. Bijna alles wat met uw schip te maken heeft kunt u bij ons online bestellen. In bijna alle gevallen leveren wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Mocht de levertijd daar vanaf wijken dan informeren wij u altijd. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan proberen wij, als leverancier van A-merken, een vergelijkbaar alternatief te bieden. AVA Marine adviseert en ontzorgt u graag!

  • Wij verzenden bestellingen vanaf € 2,95.

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop