Waterkaart Friesland: vindt uw weg met de meest actuele waterkaart

Waterkaart Friesland; als u gaat varen op de Friese Meren of de aangrenzende wateren wilt u natuurlijk wel de meest actuele vaarkaarten tot uw beschikking hebben. In de webshop van AVA Marine kunt u alle actuele waterkaarten en vaarkaarten vinden en bestellen. Naast de waterkaart Friesland kunt u ook vaarkaarten voor alle andere vaargebieden binnen Nederland vinden in onze webshop. Voor de waterkaart Friesland heeft u meerdere opties zoals:

  • ANWB vaarkaarten
  • ANWB Wateratlas
  • NV Charts waterkaarten

ANWB vaarkaarten

AVA Marine biedt u het volledige assortiment ANWB waterkaarten, de nieuwste 2020 uitgave. U vindt daarbij ook de waterkaart Friesland als optie.

De ANWB vaarkaarten zijn geheel vernieuwd, de kaarten bedekken nu geheel Nederland (incl. de Wadden en de Nederlandse kust). De indeling is veranderd, de kaarten hebben geen letters meer maar cijfers. Uiteraard zijn ze helemaal geactualiseerd, hebben een vernieuwde ondergrond en zijn gemaakt van water- en scheur vast papier! Dat is erg handig tijdens de navigatie en het varen. En laat de waterkaart Friesland nu gewoon nummer 1 zijn in de serie kaarten van de ANWB!

De ANWB Waterkaart Friesland nr. 1

Als u naar het mooie Friesland gaat om te varen is deze kaart onmisbaar onderweg. Bovendien is de kaart scheur- en watervast!

Wat bevat deze waterkaart Friesland:
– gedetailleerde, betrouwbare nautische kaartinformatie
– brugnummers die verwijzen naar de ANWB Wateralmanak 2
– brandstofverkooppunten
– maximum diepgang
– inzetkaarten belangrijkste havens en plaatsen
– maximum vaarsnelheden
– uitgebreide legenda

Kortom, met deze waterkaart Friesland kennen de wateren van Friesland geen geheimen meer voor u en kunt u makkelijk en veilig navigeren met uw sloep, zeiljacht of motorboot. Al velen gingen u voor bij de aanschaf van de waterkaart Friesland met de betrouwbare cartografische en nautische informatie van de ANWB.

Welke opties zijn er qua vaargebied kaarten:

Waterkaart Friesland1 WATERKAART FRIESLAND

2 NOORD-GRONINGEN

3 ZUID-GRONINGEN

4 DRENTHE

5 KOP OVERIJSSEL/ GELDERSE IJSSEL-N

6 TWENTE-KANALEN

7 GELDERSE IJSEL-ZUID

8 GROTE-RIVIEREN

9 RANDMEREN Z/VECHT

10 NOORD-HOLLAND

11 HOLLANDSE PLASSEN

12 HOLLANDSE DELTA

13 WEST-BRABANT

14 ZEEUWSE DELTA

15 BIESBOSCH

16 NOORD-BRABANT/ MAAS-NOORD

17 MAAS-ZUID

18 IJSSELMEER/MARKERMEER

19 NEDERLANDSE KUST

20 WADDEN

21 VINKEVEENSE PLASSEN/LOOSDRECHTSE PLASSEN

 

NV Charts kaarten als optie voor de waterkaart Friesland

NV Charts Atlas Nederland kaarten bevatten aanvullende havenplannen en details voor navigatie en passages in de wateren, evenals brughoogtes en brugtijden. De NV Charts kaarten werken in de Nederlandse binnenwateren naar de gekleurde weergave van de gebruikelijke ton en maritieme symbolen voor de Nederlandse wateren. Omdat de structuur duidelijk is vindt u als schipper snel opritten, havens en ankerplaatsen en wordt u gewezen op details die belangrijk zijn voor de navigatie. Die details staan ook in de NV Charts app. U kunt ook van de extra mogelijkheid gebruik maken om de gratis NV Charts App te downloaden. Voor de waterkaart Friesland heeft u de NL6 versie nodig van de NV Charts waterkaarten.

De stroominformatie en de getijdengegevens zijn ook beschikbaar voor het NV Charts navigatieprogramma en de app. Een unieke code op de kaart maakt het ook mogelijk om via uw tablet of smartphone te navigeren, ook voor de waterkaart Friesland.

 

Overige producten

Naast de waterkaart Friesland vindt u in de webshop van AVA Marine nog veel meer producten voor het varen en uw schip. In ons ruime assortiment kunt u bijna alles wat met uw schip te maken heeft vinden en bestellen. U vindt er o.a. accu’s, ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, anoden, landvasten, landenvlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, ankerlieren etc.

AVA Marine

AVA Marine heeft al meer dan 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren en vertegenwoordigen puur hoogwaardige A-merken. Wij staan voor u klaar met eerlijke en deskundige adviezen. Die adviezen baseren wij op onze ruime ervaring in de branche en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Naast de levering van producten kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Mist u bijvoorbeeld net wat kennis om de montage zelf te doen, geen probleem wij helpen u er graag bij. Of vindt u iets niet in onze catalogus op de website? Laat het ons dan weten, vaak kunnen wij u alsnog verder helpen. Wij doen ons uiterste beste om uw bestelling, zoals de waterkaart Friesland, nog dezelfde dag te verzenden.

AVA Marine staat voor:

  • Uitstekende service ( op zaterdag leveren of avondleveringen zijn mogelijk)
  • Aantrekkelijke marktconforme en stabiele prijzen
  • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag)
  • Gerenommeerde A- merken
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)

 

Bekijk onze waterkaarten in de webshop