NV Charts; met de beste waterkaart het water op!

NV Charts Atlas Nederland kaarten zijn gebaseerd op Nederlandse HO-gegevens. Ze bevatten aanvullende havenplannen en details voor navigatie en passages in de wateren, evenals brughoogtes en brugtijden. De NV Charts kaart voor Nederland werkt in de Nederlandse binnenwateren naar de gekleurde weergave van de gebruikelijke ton en maritieme symbolen voor de Nederlandse wateren. Omdat de structuur duidelijk is vindt de schipper snel opritten, havens en ankerplaatsen en wordt hij gewezen op details die belangrijk zijn voor de navigatie. Die details staan ook in de NV Charts app. De eindgebruiker kan ook van de extra mogelijkheid gebruik maken om de gratis NV Charts App te downloaden.

De getijdengegevens en stroominformatie zijn ook beschikbaar voor het NV Charts navigatieprogramma en de app. Door het gebruik van een unieke code op de kaart, is het ook mogelijk om via uw tablet of smartphone te navigeren.

Vaargebied: Waddenzee. Van Den Helder tot Borkum. Inclusief alle Nederlandse Waddeneilanden. De nieuwste edities van de NV Atlas kaarten worden jaarlijks rond maart gepubliceerd, dat zijn meerbladige edities met gedetailleerde informatie. De NV Charts kaarten zijn voorzien van waterstanden, stromen, brugtijden en brughoogtes zodat u optimaal kunt navigeren.

NV ChartsHet kaartwerk is indrukwekkend met zijn optimale schalen en uitgebalanceerde bladsneden.

 • Overzee
 • Gebiedskaarten
 • Gedetailleerde kaarten
 • Digitaal kaarten- en navigatieprogramma
 • Stroomgegevens in de digitale kaarten
 • Getijdenkalender
 • Havenplannen Paper & Digital
 • Navigatie-instructies in het Engels en Nederlands

In de webshop van AVA Marine kunt u o.a. de Nederland kaart  bestellen.

NV Charts

Over NV Charts

Als sinds decennia ontwikkelt NV Charts / NV Verlag zeekaartencartografie in o.a. de Oostzee, Noordzee, Kattengat, Skagerak en de Noorse zuidkust. Met de beste beschikbare gegevens en een scherp oog voor details en nauwkeurige lokale kennis wordt elke zeekaart ontworpen. Vaak met eigen gedetailleerde meetgegevens, ook buiten de hoofdvaargeulen. NV Charts kaarten zijn grondig gecorrigeerd en fijn en gemakkelijk te lezen. NV Charts zeekaarten zijn opmerkelijk gedetailleerde zeekaarten van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar op papier en als digitale elektronische zeekaarten op pc / tablet voor Android en Apple IOS (met gratis app) en als digitale plotter SD / microSD-kaarten. Vanwege de hoge kwaliteit gebruiken zelfs professionals zoals de US Coastguard NV Charts kaarten.

Overige producten
Naast de NV Charts kaarten vindt u in de webshop van AVA Marine nog veel meer producten voor uw schip. In ons ruime assortiment kunt u bijna alles wat met uw schip te maken heeft vinden en bestellen. Het met  zorg samengestelde assortiment bestaat o.a. accu’s, ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, anoden, landvasten, landenvlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, etc.

AVA Marine

AVA Marine is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren en vertegenwoordigen hoogwaardige A-merken. Wij staan voor klaar met een eerlijk en deskundig advies. Dat advies baseren wij op onze ruime ervaring in de branche en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Maar wij doen meer! Zo kunnen we naast levering ook de montage voor u verzorgen. Vindt u iets niet in onze catalogus op de website? Neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij u alsnog verder helpen. In de meeste gevallen verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. Als een product niet meer leverbaar is dan zoeken wij een vergelijkbaar alternatief voor u. Uiteraard laten we u dat dan vooraf weten.

AVA Marine staat voor:

 • Uitstekende service ( op zaterdag leveren of avondleveringen zijn mogelijk)
 • Marktconforme aantrekkelijke en stabiele prijzen
 • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag)
 • Gerenommeerde A- merken
 • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)

 

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop