Rubber puts; hét hulpmiddel voor een schone boot

Rubber putsRubber puts.. wat is een puts eigenlijk? Volgens het woordenboek is een puts een emmer aan een touw voor scheepsgebruik, die bestemd is om “buitenwater” aan boord te halen. Aan de emmer zit een hengsel waar het touw (de lijn) in gedraaid is. Die lijn is van voldoende lengte om staand aan dek of zelfs vanaf de roef water te kunnen “putsen”. De puts is vaak gemaakt van rubber.

Rubber puts

Door u als booteigenaar zal de puts het vaakst gebruikt worden om buitenboord water op te halen. Daarmee spoelt u bijvoorbeeld bootshampoo van het dek of van andere delen van de boot. Kortom, het is een handig hulpmiddel voor allerlei toepassingen en daarom zien we een rubber puts op bijna ieder schip. De rubber puts van tegenwoordig is vaak verstevigd met canvas. Ook als u water ophaalt tijdens het varen zal hij niet snel kapot gaan. Hebt u al een rubber puts aan boord of bent u nog op zoek?

Als iets door veel booteigenaren gebruikt wordt dan kunt u het natuurlijk terugvinden in de webshop van AVA Marine. In onze shop kunt u een rubber puts online bestellen. Deze rubber puts heeft een inhoud van 7 liter die met canvas verstevigd is. Hij weegt 1.6 kg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u de rubber puts gebruikt bij de schoonmaak van uw schip. In de webshop kunt u ook schoonmaakmiddelen bestellen zoals verschillende varianten bootshampoo of speciale cleaner. Hebt u bij die schoonmaak een dweil of luiwagen nodig dan kunt u die erbij bestellen. Luiwagens hebben wij met of zonder watertoevoer en met vaste of telescopische steel. Er is zelfs een versie met een extra zachte borstel. Zo zorgen wij er samen voor dat uw boot er weer schoon, fris en glanzend uitziet. Putsen maar met die rubber puts!

Overige producten in de AVA Marine webshop
Naast de rubber puts biedt AVA Marine u nog veel meer keus in ons assortiment. Zo vindt u in onze catalogus in de webshop bijna alles wat u verder nodig kan hebben voor uw boot. Zoals kompassen, pompen en sanitair, lijnen, vetten, coatings, accu’s, dekuitrusting, ankergerei, anoden, reddingsvesten, RVS beslag, scheepsramen etc. Maar ook alles op het gebied van motoren, motorbediening en techniek ziet u terug in onze webshop. Wij zijn leverancier van voornamelijk A-merken en daarom proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Naast het leveren doen we graag nog meer voor u. Zo kunnen we ook de montage van de door u bestelde producten verzorgen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en de prijzen.

Over AVA Marine
AVA Marine heeft al ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van scheep- en jachtbenodigdheden. Die ervaring geeft ons de kennis en mogelijkheden om u een goed en deskundig advies te geven. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten zoals jachtverhuurders, technische installateurs, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore.

AVA Marine staat voor:

  • Goede en aantrekkelijke prijzen die marktconform zijn
  • Snelle levering (verzenden vrijwel altijd dezelfde dag)
  • Voornamelijk bekende A- merken
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)
  • Uitstekende service ( avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk)

 

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop