Reddingsboeien: optimale veiligheid voor de beroeps- en pleziervaart

Reddingsboeien: optimale veiligheid voor de beroeps- en pleziervaart

Bij AVA Marine vindt u een breed assortiment reddingsboeien voor de plezier- en beroepsvaart. Of u nu een reddingsboei zoekt voor een jacht, binnenvaartschip,  zeeschepen, windmolenpark, brug of sluiscomplex: ons assortiment heeft het! Als importeur van LALIZAS en groothandel voor BESTO hebben wij altijd het beste voor uw situatie. Indien gewenst met SOLAS of IMO keur in o.a. de 2,5 kg of 4 kg variant. Ook vindt u bij ons verschillende reddingsvesten en overige reddingsmiddelen in de webshop.

Naast reddingsboeien hebben wij ook bijbehorende reddingsboeikasten, reddingsboeilichten en werplijnen in ons leveringsgamma.

 

 

 

 

 

 

 

Reddingsboeien van LALIZAS:

U vindt in het Lalizas assortiment op onze website reddingsboeien voorpleziervaart- en beroepsvaart: van 1.3 tot 2,5 en 4 kg. Tevens bieden wij diverse Lalizas reddingsboeikasten aan of een accessoires als reddingsboei werplijnen of een Life Link set. Deze set bevat een hoefboei, lijn, licht en een hoes. Ook kunt u losse lichten bestellen voor uw reddingsboeien.

LALIZAS: 35+ jaar fabrikant van levensreddende apparatuur. LALIZAS is een bedrijf dat uitrusting voor zeeschepen vervaardigt met een commerciële aanwezigheid in 130 landen. Het bedrijf heeft een leidende positie op de Europese maritieme markt met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in reddingsmiddelen.

Na meer dan 15.500.000 reddingsvesten te hebben verkocht in de afgelopen 35 jaar, wordt LALIZAS waarschijnlijk meer geassocieerd met VEILIGHEID dan enige andere fabrikant en distributeur in de botenindustrie, met miljoenen trouwe klanten, zowel in de recreatieve als in de commerciële sector.

LALIZAS produceert en distribueert op de wereldmarkt meer dan 10.000 producten van uitrusting van zeeschepen, reddings-uitrusting en diverse artikelen die rechtstreeks verband houden met verschillende watersporten en activiteiten.

LALIZAS vervaardigt en levert haar klanten maritieme producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Alle producten worden ontworpen en vervaardigd in het hoofdkantoor, met de strengste controle en hoogste kwaliteitsnormen, en vervolgens gedistribueerd naar alle vestigingen.

Op deze manier houdt het bedrijf de prijzen concurrerend, maar controleert het vooral de productieprocedures volgens de vereisten van de ISO 9001: 2015-vereisten van BM TRADA. De productkwaliteit wordt gecontroleerd door internationale instanties zoals Germanischer Lloyd, Bureau Veritas en Lloyd’s Register.

Reddingsboeien van BESTO

Besto is specialist in reddingsvesten en reddingsmiddelen sinds 1920. Het Nederlandse bedrijf werd gevestigd in Zwartsluis en specialiseerde zich in eerste instantie in boeien (fenders). De volgende stap werd de fabricage van reddingsmiddelen en reddingsvesten voor de recreatieve sector. Besto reddingsvesten en reddingsmiddelen staan voor veiligheid, kwaliteit en comfort! Na ruim 100 jaar zijn ze nog steeds een van de marktleiders in reddingsvesten en reddingsmiddelen. Alle reddingsboeien, reddingsvesten en middelen zijn geproduceerd volgens de laatste Europese en Wereldwijde normen en standaarden. Met Besto reddingsboeien aan boord kunnen u en uw familie comfortabel het water op en bent u optimaal voorbereid op onvoorziene omstandigheden.

Welke andere producten van LALIZAS of BESTO kunt u vinden in de AVA Marine webshop:

  • reddingsvesten;
  • Life-lines;
  • werplijnen t.b.v. reddingsboeien;
  • reddingsboeien;
  • reddingsboei kasten;
  • reddings-systemen;
  • reddingsvlotten;
  • hondenzwemvesten;
  • en reddingsvestlampen.

Bekijk onze veiligheids artikelen in de webshop