Lalizas: veiligheidsuitrusting voor beroeps- en pleziervaart

Lalizas Safety is een van de top fabrikanten van veiligheidsuitrusting voor de beroeps- en pleziervaart!. Lalizas biedt een zeer breed A-kwaliteit assortiment van “nautische life saving” producten. AVA Marine is officieel importeur en biedt een zeer breed assortiment Lalizas Safety aan in haar webshop.

AVA Marine is een groothandel voor scheeps- en jachtbenodigdheden. AVA Marine biedt een breed assortiment nautische artikelen. Variërend van motor- en bootonderdelen tot accessoires voor de beroeps- en pleziervaart, alles van goede A-merken. Wij geven u vooraf graag een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in deze branche dus u kunt op onze kennis rekenen. Tot onze brede doelgroep behoren eindgebruikers, watersportwinkels, jacht- en scheepswerven, jachtverhuurders, charters en rederijen, technische installateurs, zeilscholen, nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. U kunt bijna alles online bij ons bestellen.

Lalizas Safety:

Lalizas is een bedrijf dat nautische producten maakt die in ruim 125 landen verkocht worden. Wij zijn een trotse leverancier van LalizasSafety. Lalizas heeft een leidende positie op de Europese markt en heeft meer dan 35 ervaring op het gebied van life saving producten. Meer dan 15.500.000 reddingsvesten verkocht Lalizas in de afgelopen 35 jaar! Daarmee wordt duidelijk dat Lalizas dé fabrikant is in de branche van nautische producten en life saving producten die het maken van kwaliteits-safety producten op nummer 1 heeft staan. Lalizas heeft dus miljoenen klanten in de recreatie- en commerciële sector en maakt kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Alle producten worden in hun eigen fabriek gemaakt onder strenge kwaliteits- standaarden en controles. De productie is ISO 9001:2015 proof en de kwaliteit van LalizasSafety producten wordt gecontroleerd door internationale organisaties als Germanischer Lloyd, Lloyd’s Register en Bureau Veritas.

Wij bieden een breed assortiment LalizasSafety producten in onze webshop. U vindt er een brede keus aan reddingsvesten maar ook overlevingspakken en ademhalingsapparaten. Kortom, alles om u en uw bemanning te beschermen als u iets overkomt. Met Lalizas aan boord kunt u met een veilig gevoel van wal.

Welke safety producten vindt u zoal in de AVA Marine webshop:

 • reddingsvesten;
 • reddingsvlotten;
 • reddingsboeien
 • ademhalingsapparaten;
 • automatische herlaadsets voor reddingsvesten;
 • brandweerbijlen;
 • brandblussers;
 • overlevingspakken;
 • brancards
 • reddingsboeilichten.

Reddingsvesten

Reddingsvesten zijn er in meerdere varianten. Voor zowel kinderen als volwassenen. reddingsvesten geschikt voor de pleziervaart maar ook reddingsvesten voor bijvoorbeeld de weg- en waterbouw of offshore. Wij bieden “vaste” reddingsvesten aan in foam, maar ook automatisch opblaasbarre reddingsvesten. Alle Lalizas reddingsvesten vindt u in de webshop en uiteraard kunt u automatische herlaadsets bij ons bestellen of een herkeuring laten verzorgen.

Reddingsvlotten

Lalizas biedt een zeer breed assortiment aan van reddingsvlotten. Dit voor de pleziervaart maar ook zeer zeker voor de beroepsvaart!
Er is keuze voor vlotten opgeborgen in een tas (valise) of container (canister). Ook biedt Lalizas reddingsvlotten van het type “throw-over-board” of Davit Launched. Reddingsvlotten met SOLAS of ISO? Lalizas biedt het!

Reddingsboeien

U vindt in ons assortiment reddingboeien voor de plezier- en beroepsvaart, ook voor de zeevaart / offshore! De meeste verkochte reddingsboei is het type SOLAS goedgekeurd in oranje met witte grijplijnen van 2,5 en 4 kg. Deze reddingsboei leveren wij ook veel aan overheden en bijvoorbeeld sluizen. Voor de pleziervaart zijn er ook diverse reddingsboeien beschikbaar welke lichter zijn qua gewicht of bijvoorbeeld model “hoef” reddingsboei. Om compleet te zijn leveren wij ook reddingsboeikasten, reddingsboei werplijnen en reddingsboeilampen

Ademhalingsapparaten

Het Lalizas zelfstandige ademhalingsapparaat van 300 bar bieden wij aan in een 6 liter of 9 liter variant. Daarnaast kunt u het Lalizas nood evacuatie ademhalingsapparaat Escape 15 bij ons bestellen.

Overige Lalizas producten

Verder vindt u in onze webshop nog andere relevante producten voor uw veiligheid aan boord als radar-reflectors en reflector-buizen, hijsbanden, veiligheidslijnen, drijvend touwen, overlevingspakken, brandweerbijlen, touwladders, megafoon en nog veel meer welke U allemaal online kunt bestellen!

 • Verzending van producten doen wij al vanaf € 2,95.

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop