Lalizas; het beste als het om life saving gaat!

Lalizas is een van de top fabrikanten van nautische life saving producten. AVA Marine biedt een breed assortiment Lalizas Safety aan in haar webshop.

AVA Marine is een groothandel voor scheeps- en jachtbenodigdheden. AVA Marine biedt een breed assortiment nautische artikelen. Variërend van motor- en bootonderdelen tot accessoires voor de watersport, alles van goede A-merken. Wij geven u vooraf graag een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in deze branche dus u kunt op onze kennis rekenen. Tot onze brede doelgroep behoren particulieren, watersportwinkels, jacht- en scheepswerven, jachtverhuurders, charters en rederijen, technische installateurs, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. U kunt bijna alles online bij ons bestellen.

Lalizas

LalizasLalizas is een bedrijf dat nautische producten maakt die in ruim 125 landen verkocht worden. Wij zijn een trotse leverancier van LalizasSafety. Lalizas heeft een leidende positie op de Europese markt en heeft meer dan 35 ervaring op het gebied van life saving producten. Meer dan 15.500.000 reddingsvesten verkocht Lalizas in de afgelopen 35 jaar! Daarmee wordt duidelijk dat Lalizas dé fabrikant is in de branche van nautische producten en life saving producten die het maken van kwaliteitssafety producten op nummer 1 heeft staan. Lalizas heeft dus miljoenen klanten in de recreatie- en commerciële sector en maakt kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Alle producten worden in hun eigen fabriek gemaakt onder strenge kwaliteits- standaarden en controles. De productie is ISO 9001:2015 proof en de kwaliteit van LalizasSafety producten wordt gecontroleerd door internationale organisaties als Germanischer Lloyd, Lloyd’s Register en Bureau Veritas.

Wij bieden een breed assortiment LalizasSafety producten in onze webshop. U vindt er een brede keus aan reddingsvesten maar ook overlevingspakken en ademhalingsapparaten. Kortom, alles om u en uw dierbaren te beschermen als u iets overkomt. Met Lalizas aan boord kunt u met een veilig gevoel van wal.

Welke safety producten vindt u zoal in de AVA Marine webshop:

Lalizas

 • Reddingsvesten
 • Reddingsvlotten
 • Reddingsboeien
 • Ademhalingsapparaten
 • Automatische herlaadsets voor reddingsvesten
 • Brandweerbijlen
 • Brandblussers
 • Overlevingspakken
 • Brancard
 • Reddingsboei lichten

Reddingsvesten

Reddingsvesten zijn er in meerdere varianten. Voor zowel kinderen als volwassenen. Wij bieden automatische reddingsvesten aan voor de particulier en de beroepsvaart maar ook blokvesten. Reddings-sytemen voor 4-8 personen vindt u in de webshop en uiteraard kunt u automatische herlaadsets bij ons bestellen.

Reddingsvlotten

Als leverancier kunt u bij ons het Lalizas ISO Racing reddingsvlot bestellen voor 4 of 6 personen.

Reddingsboeien

U vindt in ons assortiment redding systemen voor 4-8 -12 personen. Reddingsboeien van 2,5 en 4 kg of een set van een reddingsboeikast inclusief reddingsboei en werplijn.

Ademhalingsapparaten

Het Lalizas zelfstandige ademhalingsapparaat van 300 bar bieden wij aan in een 6 liter of 9 liter variant. Daarnaast kunt u het Lalizas nood evacuatie ademhalingsapparaat Escape 15 bij ons bestellen.

Overige Lalizas producten

Verder vindt u in onze webshop nog reflectors en refelectorbuizen, hijsbanden, drijvend touw en touwladders en een megafoon die u allemaal online kunt bestellen.

 • Verzending van producten doen wij vanaf € 2,95.

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop