Majoni: bootfenders en stootwillen

Majoni: bootfenders en stootwillen van A-kwaliteit!

Met Majoni bootfenders, ook wel stootwillen genoemd beschermd U uw boot tussen wal en schip! Zo voorkomt u schade aan uw lakwerk / gelcoat. Majoni in een Nederlands producent van boot fenders, stootwillen en boeien. Opgericht in 1952, dus staat de merk voor kennis en een constante kwaliteit!

Welke fenders kunt u betrekken bij AVA Marine?

 • Majoni cilinderfender: degelijk instapmodel bootfender/stootwil, zeer veel toegepast door jachtbouwers en jachtverhuurders. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, navy, donkerblauw, standaard blauw, antraciet en wit. Leverbaar in maar liefst 7 maten!
 • Majoni STAR fender: Luxe en vooral zeer degelijk bootfender/stootwil met extra sterke ogen: zeer geliefd bij vele booteigenaren i.v.m. duurzaamheid. Toegepast in door luxe jachtbouwers. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, navy, donkerblauw, standaard blauw, antraciet, zilver en wit. Leverbaar in maar liefst 7 maten!
 • Majoni bolfender / balfender (solid head): per schip worden er vaak 2 bolfenders / bal fenders toegepast bij de boeg van het schip. Van zeer sterke kwaliteit en met zeer sterke bevestigingsoog. Perfect te gebruiken bij het aan- of afmeren in combinatie met het zetten van een spring! Zeer geliefd bij vele booteigenaren i.v.m. duurzaamheid en ook toegepast de vele jachtverhuurders. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, navy, standaard blauw, wit en oranje Leverbaar in 4 maten: Ø 35, 45, 55 en 65 cm!
 • Majoni DUMPY fender: mooie compacte fender vooral geschikt voor sloepen, toer- en visboten of zeilboten als een Valk, 16m2 et cetra. Verrkijgbaar in de maten 15 x 30 cm en 18 x 36 cm. Veelal toegepast door sloepenbouwers en zeilscholen. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, navy, standaard blauw en wit.
 • Majoni ringfender: ronde fender, ook wel ringfender genoemd, te gebruiken voor het kluisgat tussen “Pool anker” en huid schip / boegplaat. Ook zeer veel toegepast in de agrarische sector als drijver voor dompelpompen! Verkijgbaar in de maat 10 x 33 cm en in de kleuren zwart, navy, standaard blauw en wit.
 • Majoni dropfender: relatief nieuw in het assortiment van Majoni en veelvuldig gekochte door sloepbouwers en sloep eigenaren. Compact in het opbergen door 1 oog, mooie verhouding tussen lengte en dikte. Verkrijgbaar in diverse maten en in de kleuren zwart, navy, standaard blauw, antraciet en wit.

Overige producten in de AVA Marine webshop

Naast lijnen en touwwerk biedt AVA Marine u nog veel meer keus in onze webshop. Zo vindt u er ankerlijnen, landvasten en vallen/schotentouw.

Daarnaast vindt u in ons assortiment bijna alles wat u verder nodig kan hebben voor uw motor- of zeilschip. Zoals bolders, pompen en sanitair, lijnen, vetten, coatings, accu’s, anoden, dekuitrusting, ankergerei, reddingsvesten, RVS beslag, scheepsramen etc. Ook bijna alles op het gebied van motoren en techniek ziet u terug in onze webshop. Als leverancier van gerenommeerde A-merken proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Of vindt u het fijner als wij de montage voor u doen als u iets bij ons heeft besteld? Dat kan dat zeker, ons doel is om u zo goed mogelijk te ont-zorgen. En vindt u iets niet gelijk onze webshop, informeer even bij ons want meestal kunnen wij u alsnog verder helpen.

Over AVA Marine

AVA Marine is een nautisch bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren alles van gerenommeerde A-merken. AVA Marine staat voor een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op onze ruime ervaring en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Wij leveren aan particulieren, jachtverhuurders, technische installateurs en charters en rederijen, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. In onze webshop vindt u een uitgebreide catalogus.

AVA Marine staat voor:

 • aantrekkelijke, stabiele prijzen die marktconform zijn;
 • snelle levering (verzenden vrijwel altijd dezelfde dag)
 • bekende A- merken
 • specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)
 • goede service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk)

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop