Rule; de dompelpomp waar u op kunt vertrouwen!

Rule dompelpompen zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen. Ze zijn voorzien van een roestvrijstalen as en een compacte en duurzame motor. De geluidsarme Rule bilge/dompelpompen zijn afgedicht zodat de motor wordt beschermd tegen vuil en vocht. De Rule pomp wordt niet automatisch geactiveerd maar kan bediend worden met een vlotterschakelaar (niveauschakelaar) of een schakelpaneel. De pompvoet kunt u met een simpele beweging los maken om het filter schoon te maken. Droogdraaien kan zonder schade en de pomp is voorzien van een eenvoudig anti-airlock bescherming en een snap-lock filtersysteem.

In de webshop van AVA Marine vindt u o.a. de volgende Rule dompelpompen:

 • RuleRule 2000 GPH verkrijgbaar in 12 of 24 volt

Aansluiting: 29 mm
Capaciteit: 126 liter p/m
Opvoerhoogte: 3 meter

 • Rule 3000 GPH verkrijgbaar in 12 of 24 volt

Aansluiting: 38 mm
Capaciteit: 233 liter p/m
Opvoerhoogte: 4 meter

 • Rule 1500 GHP verkrijgbaar in 12 of 24 volt

Aansluiting:29mm
Capaciteit: 95 liter p/m

Opvoerhoogte: 3 meter

 • Rule 800 GHP verkrijgbaar in 12 en 24 volRulet

Aansluiting:19 mm

Capaciteit: 50 liter p/m

Opvoerhoogte: 2 meter

 • Rule 500 GHP verkrijgbaar in 12 en 24 volt

Aansluiting: 19 mm

Capaciteit: 32 liter p/m

Opvoerhoogte: 2 meter

Rule doucheafvoer sets

De rule douche afvoerset is een compacte doucheafvoer bak voorzien van een dompelpomp met een capaciteit van 44 L/pm met vlotterschakelaar (bij 1 meter opvoerhoogte). Het filter kunt u gemakkelijk reinigen! In de AVA Marine webshop vindt u o.a. de volgende doucheafvoer sets:

 • Rule 800 doucheafvoer set GHP 800 verkrijgbaar in 12 of 24 volt

Aansl. uitlaat: 19 mm
Aansl. inlaat: 25-29-38 mm

Overige producten
Naast Rule dompelpompen en doucheafvoer sets kunt u in de catalogus en webshop van AVA Marine nog veel meer producten vinden voor uw schip. Ons ruime assortiment biedt u bijna alles wat met uw schip te maken heeft, u kunt het online bestellen. AVA Marine’s met  zorg samengestelde assortiment bestaat o.a. accu’s, ankers en ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, anoden, landvasten, landenvlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, etc.

AVA Marine

AVA Marine is een nautisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in scheeps- en jachtbenodigdheden. Wij leveren en vertegenwoordigen voornamelijk A-merken. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op onze ruime ervaring in de branche. U kunt vertrouwen op onze kennis. Maar AVA Marine doet meer! We kunnen ook de montage voor u verzorgen. Hebt u misschien een onderdeel met spoed nodig dan kunnen wij zelfs avondleveringen of levering op zaterdag voor u regelen. Wij doen ons uiterste best om u te ontzorgen. En.. vindt u iets niet in onze catalogus op de website? Neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij u toch verder helpen. In de meeste gevallen verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. Als A- merk leverancier zoeken wij een vergelijkbaar alternatief voor u als een product niet meer leverbaar is.

AVA Marine is sterk in:

 • Service ( op zaterdag leveren of avondleveringen zijn mogelijk)
 • Stabiele, aantrekkelijke en marktconforme prijzen
 • Snelle levering (verzending vrijwel dezelfde dag)
 • Gerenommeerde A- merken
 • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)

 

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop