Teak Clean: voorkomt verkleuring van uw teakhout

Teak CleanTeak Clean; voorkomt verkleuring van teakhout en zorgt dat uw grijze teakhout weer zijn natuurlijke kleur krijgt. U kent de situatie wel.. in het voorjaar heeft u uw boot in de was gezet en die ziet er weer prachtig glimmend uit. Maar.. uw mooie teakhouten dek is door de jaren heen zo vergrijsd en vuil geworden. Daar hebben wij een oplossing voor! Met Teak Clean kunt u het weer helemaal mooi en fris krijgen en zelfs de natuurlijke kleur herstellen. Teak Clean is gemakkelijk in gebruik. U verdunt het reinigingsmiddel 1:1. Met de verdunde Teak Clean maakt u het teakhout nat. Even laten inwerken en dan kunt u met een natte doek of een schuurspons in de richting van de houtnerf het hout schoonmaken. Na het schoonmaken met Teak Clean spoelt u het hout af met schoon water. Waarschuwing: gebruik nooit de hogedrukspuit op uw teakhout! U dient Teak Clean vorstvrij te bewaren en het reinigingsmiddel kan gebruikt worden boven 10 graden Celsius. Uiteraard kunt u Teak Clean ook gebruiken voor ander teakhout zoals teakhouten meubels.

In de AVA Marine webshop vindt u ook Fresh clean ( de gewone variant of een BIO variant). Nadat u uw teakhout schoon heeft gemaakt met Teak Clean kunt u Fresh clean heel goed gebruiken om het teakhout mooi op kleur te houden. Fresh clean bevat een verzorgende component die vuil en water afstoot. Zo kunt u het onderhoud tijdens uw vaarseizoen doen met slechts 1 onderhoudsproduct.

Zowel Teak Clean als Fresh clean worden geleverd in flessen van 1 liter.

 

Over Fresh Marine Teak Clean

De oorsprong van deze lijn reinigingsproducten voor de watersport ligt in 1982 in Medemblik. Sinds 2009 is de vernieuwde verzamelnaam Fresh Marine. De productnamen en vormgeving van de welbekende witte fles met de zwarte puntdop bleven ongewijzigd. De snelle en krachtige werking van hun reinigingsmiddelen zoals Teak Clean zorgt voor veel vaste klanten. Dat je één product kunt inzetten voor verschillende doeleinden maakt hun reinigingsproducten zo populair en geliefd. Fresh Marine blijft hun producten constant verbeteren conform de laatste updates van grondstoffen.

 

Overige producten

Naast biedt AVA Marine u nog veel meer keus in reinigingsmiddelen in onze webshop. Zo kunnen we ook dweilen, luiwagens en handreiniger leveren.

Daarnaast vindt u in ons assortiment bijna alles wat u verder nodig kan hebben voor uw boot. Zoals pompen en sanitair, lijnen, vetten, coatings, accu’s, dekuitrusting, ankergerei, anoden, reddingsvesten, RVS beslag, scheepsramen etc. Ook alles op het gebied van motoren en techniek ziet u terug in onze webshop. Als leverancier van voornamelijk A-merken proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Voelt u zich er prettiger bij als wij de montage voor u doen als u iets bij ons heeft besteld? Dat kan dat zeker, ons doel is om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

AVA Marine is een nautisch bedrijf met als specialisme scheepsbenodigdheden voor zowel de pleziervaart als de zakelijke branche. Al meer dan 20 jaar voorzien wij onze klanten van een eerlijk en goed advies dat gebaseerd is op onze ruime ervaring. Met onze unieke combinatie qua kennis, van zowel schepen als producten, zijn wij u graag van dienst.

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop