STEYR motors

Steyr Motors Logo Transparent PNG - 1336x314 - Free Download on NicePNG

STEYR motors: moderne scheepsdieselmotoren, STEYR motorolie, STEYR koelvloeistof, STEYR oliefilters en STEYR brandstoffilters.

AVA Marine heeft al 20 jaar ervaring met STEYR motors!

STEYR MOTORS GmbH is als telg van het vroegere Steyr-Daimler-Puch conglomeraat specialist in de ontwikkeling en productie van dieselmotoren. Decennia lange ervaringen in engineering en productie van dieselmotoren voor verschillende commerciële en militaire toepassingen resulteerden in de ontwikkeling van de STEYR M1 (‘mono-block’) motorenfamilie. De producten zijn exceptioneel voor wat betreft operationele veiligheid, bescherming van het milieu, vermogens consistentie en kosten effectiviteit. Goed opgeleide experts in engineering, kwaliteitscontrole en productie staan garant voor een hoge klanttevredenheid en het wereldwijd succes met de producten van STEYR MOTORS.

Producten: 

  • 4 cilinder marine motoren: de MO-serie met vermogens van 55-125 kW, SE-serie met vermogens van 106-120 kW;
  • 6 cilinder marine motoren; met vermogens tussen de 88 kW en 129 kW;
  • industriële motoren;
  • STEYR Engine oil 10W40, Steyr Engine Coolant / Antifreeze;
  • STEYR oliefilters, STEYR brandstoffilters en STEYR luchtfilters.

TOEPASSINGEN:

De STEYR Motors marine motoren zijn expliciet ontworpen en ontwikkeld voor maritieme toepassingen, dit met de focus op maritieme eisen en verwachtingspatroon van de gebruiker . Er wordt hoog ingezet op de duurzaamheid, betrouwbaarheid en operationele zekerheid van de motor. De compactheid en gunstige vermogen-gewichtsverhouding maken STEYR Motors motoren zeer aantrekkelijk voor zowel commerciële als pleziervaart toepassingen.

De motoren worden gebruikt als voortstuwingsbron maar ook als generator of power-pack, in zowel vaartuigen als ook in voertuigen. Van reddings- en werkboten tot zeiljachten.

STEYR onderdelen & parts:

AVA Marine levert uit voorraad onderdelen en parts als: STEYR Engine oil 10W40, STEYR Engine Coolant Antifreeze, STEYR oliefilters, STEYR brandstoffilters, STEYR luchtfilters maar ook V-riemen, multi-riemen, impellers, pompen et cetera. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij houden de vaart erin U snel te bedienen!

Over AVA Marine
AVA Marine heeft al ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van jacht- en scheepsbenodigdheden. Die ervaring geeft ons de kennis en mogelijkheden om u een eerlijk en deskundig advies te geven. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten zoals jachtverhuurders, technische installateurs en charters en rederijen, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod.

AVA Marine staat voor:

  • Eerlijke en aantrekkelijke prijzen die marktconform zijn;
  • Snelle levering (verzenden vrijwel altijd dezelfde dag);
  • Bekende A- merken;
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen);
  • Uitstekende service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk).