Macerator pomp; uw vuilwater vermaalt voor gemakkelijke uitstroom!

Macerator pomp: Een macerator pomp is een vuilwater versnijdingspomp die afval vermaalt tot kleine stukjes zodat dit gemakkelijk door de uitlaat van uw schip kan uitstromen. De macerator pomp die AVA Marine aanbiedt heeft een zelf aanzuigende versnijdingspomp en een driedubbele afdichting ter bescherming van de motor en een vierbladige versnijdingswaaier. Deze vierbladige waaier is toegevoegd om de mogelijkheid van verstopping te verminderen. De pomp heeft een ingebouwde bescherming tegen droogdraaien en kan niet in brand vliegen. Verder heeft hij een drievoudig afgedichte motor om zowel interne als externe motorcorrosie te voorkomen. Om de pomp voor het eerst te kunnen vullen biedt een speciale sensor voldoende droogloopperiode. Mocht er te weinig vloeistof in de pomp zitten dan detecteert de macerator pomp  de afwezigheid van vloeistof en schakelt vervolgens de pomp uit voordat het impeller beschadigd is. Deze macerator pomp kan tanks tot 600 liter in een bewerking leegpompen.

In de webshop van AVA Marine kunt u o.a. de Jabsco Macerator pomp (versnijdingpomp) vuilwater bestellen.

Macerator pomp

De specificaties van deze macerator pomp zijn:

 • Aansluitingen: 38 mm (1-1/2”) slang en 1-1/2” schroefdraad inlaat, 25 mm (1”) afvoerslangMacerator pomp
 • Afmetingen: 290 mm lang, 120 mm breed, 95 mm hoog
 • Capaciteit is 43 liter/min. bij totaal 3 meter verticale opvoerhoogte, maximale opvoerhoogte 6 meter
 • Geschikt voor vuilwater versnijding
 • Zelfaanzuigend: 0,6 meter verticaal
 • Looptijd is 15 minuten continu

Over Jabsco als producent van de macerator pomp

Macerator pomp

Jabsco is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van producten voor de maritieme sector, met watersystemen, motorkoeling pompen, zoeklichten en maritieme afvalsystemen. Jabsco biedt pompen voor meerdere toepassingen zoals industriële pompen voor hygiënische toepassingen, vloeistofoverdracht in chemische verwerkingen, laboratorium, verfverwerking en voor beplating en constructie. Meer dan 60 jaar geleden vond Jabsco de flexibele waaierpomp uit en vandaag de dag is Jabsco nog altijd een marktleider in flexibele waaierpompen.

Overige producten

Naast de macerator pomp vindt u in de webshop van AVA Marine nog veel meer scheepsbenodigdheden.In ons uitgebreide assortiment kun t bijna alles wat met uw schip te maken heeft vinden en bestellen. Het met  zorg samengestelde assortiment bestaat o.a. ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, landvasten, landenvlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, etc. Kortom, voor alles wat met uw schip te maken heeft moet u bij AVA Marine zijn.

AVA Marine

AVA Marine is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren en vertegenwoordigen hoogwaardige A-merken. Wij staan voor een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op onze ruime ervaring in de branche en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Naast levering kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Wij helpen u graag bij het hele proces. In onze webshop vindt u een uitgebreide catalogus. Bent u op zoek naar iets specifieks dat u niet kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij u alsnog verder helpen. In de meeste gevallen verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. Mocht een product niet meer leverbaar zijn dan zoeken wij een vergelijkbaar alternatief voor u. Uiteraard informeren wij u dan vooraf.

AVA Marine staat voor:

 • Uitstekende service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk)
 • Aantrekkelijke en stabiele prijzen die marktconform zijn
 • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag)
 • Hoogwaardige A- merken
 • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)

  Bekijk onze mogelijkheden in de webshop