Hempel; hoogwaardige coatings voor uw schip!

Wat heeft Hempel u te bieden?

Hempel heeft producten voor bijna alle toepassingen die u nodig heeft voor uw schip. Hempel biedt een compleet assortiment coatings, ontworpen voor alle soorten schepen. Van duurzame topcoats tot geavanceerde antifouling-oplossingen die nanotechnologie gebruiken om de hydrodynamica te verbeteren, de vaarsnelheden te verhogen en emissies en brandstofverbruik te verminderen. Antifoulings, primers en thinners (verdunners), topcoats, aflak producten, vernissen maar ook de  onderhoudsproducten voor uw schip en uw teakdek en speciale producten voor uw bootschroef zijn allemaal te bestellen via AVA Marine.

Hempel wil samen met u het milieu beschermen.

De zee is van levensbelang. U wilt de zee waarschijnlijk beschermen, en Hempel ook. Daarom ontwikkelen ze biocidevrije producten. Ze zijn voorbereid op eventuele wetswijzigingen en willen bewijzen dat biocidevrije coatings net zo goed presteren als traditionele oplossingen. Ze dragen ook bij aan de ontwikkeling van industriestandaarden en waren een integraal onderdeel van de totstandkoming van ISO 19030.

HempelVeel verkochte Hempel producten:

  • De Hempel zelfpolijstende en erodeerbare antifouling die geschikt is voor zowel motor- als zeilboten. Deze Hempel antifouling biedt onder alle omstandigheden uitstekende en consistente prestaties op lange termijn. Er zijn 7 verschillende kleuren beschikbaar.
  • Een hoogglans alkyd topcoat met uitstekend kleurbehoud die flexibel is en bestand tegen zout water en verontreinigende stoffen. Deze topcoat is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een prachtige en uitzonderlijke afwerking. Deze Hempel topcoat is beschikbaar in maar liefst 18 kleuren.

Hempel; het bedrijf

HempelHempel is een van ‘s werelds grootste leveranciers van coatings voor de pleziervaart en de zakelijke nautische markt.

Zij concentreert zich op R&D en geavanceerde productietechnieken. Ze geven professioneel coatingadvies om de investeringen van klanten langer te beschermen. Hun werkwijze is eenvoudig maar sterk: ze zijn nieuwsgierig, creatief en kijken kritisch naar zichzelf. Ze streven er voortdurend naar om hun klanten meer waarde voor hun geld te bieden. Een beter milieu vinden ze heel belangrijk bij Hempel en daarom vinden ze dat de verfindustrie daar ook aan moet bijdragen. Daarom investeren ze in watergedragen producten en innovatieve ideeën die hun klanten helpen om het brandstofgebruik te verminderen en de uitstoot te verlagen om zo milieudoelen te bereiken. Hempel biedt hun klanten een compleet assortiment coatings, evenals technisch advies. Bij Hempel werken 5000 werknemers, die wonen en werken in meer dan 45 landen over de hele wereld

Overige producten

Naast Hempel producten vindt u bij AVA Marine nog veel meer scheepsbenodigdheden. Het met  zorg samengestelde assortiment bestaat o.a. uit scheepsramen, reddingsvesten en reddingsmiddelen, RVS beslag, pompen en sanitair, etc. Vrijwel alles wat met uw schip te maken heeft kunt u bij ons online bestellen.

AVA Marine

AVA Marine is een nautisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren alles van gerenommeerde A-merken. Wij staan voor een deskundig en eerlijk advies. Dat advies is gebaseerd op onze ruime ervaring en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Wij leveren aan particulieren,  jacht- en scheepswerven, jachtverhuurders, technische installateurs, charters en rederijen, watersportwinkels, zeilscholen en nautische opleiders en de weg- en waterbouw en offshore.

AVA Marine staat voor:

  • Aantrekkelijke en stabiele prijzen die marktconform zijn
  • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag)
  • A- merken
  • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)
  • Goede service ( avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk)

 

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop