ePropulsion elektrische buitenboordmotor

ePropulsion elektrische buitenboordmotor:

AVA Marine: uw specialist voor ePropulsion producten! Vanaf 2014 zijn wij betrokken bij de verkoop- en levering van ePropulsion producten binnen Nederland!

Met de introductie van de Spirit 1.0 Classic 1000W (3.5-4 pk) had ePropulsion direct een schot in de roos! Met meer accu vermogen, een stillere motor en prettigere gebruik was er direct veel interesse van eindgebruikers om hun benzine motor te vervangen.

Nu in 2021 biedt ePropulsion een ruim assortiment elektrische motoren aan: vaarplezier voor iedereen, voor elk budget en elke boot.

Het assortiment ePropulsion elektrische buitenboordmotoren beslaat het volgende:

 

 • Spirit 1.0 Plus: 3.5-4 pk sterkte elektrische buitenboordmotor voor rubberboot, toer/visboot, sloep of zeilboot! Met 1276W sterke accu en verkrijgbaar als extra-kort, kort- of langstaart;
 • Spirit 1.0 EVO: 3.5-4 pk sterke elektrische buitenboordmotor met hydro-generatie, perfect voor zeilboten!
 • ePropulsion Vaquita: elektrische motor voor SUP, kano of kajak met compacte accu en remote control!
 • Navy 3.0 EVO: 3000W sterke buitenboordmotor verkrijgbaar als “tiller of “remote” uitvoering;
 • Navy 6.0 EVO: 6000W sterke buitenboordmotor verkrijgbaar als “tiller of “remote” uitvoering;
 • E40, E80 en E175 LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate) accu’s voor de Navy-serie motoren;
 • accessoires als tassensets, bedieningen, zonnepanelen en snel-laders.

 

Overige producten

Naast de ePropulsion motoren vindt u in de webshop van AVA Marine nog veel meer scheepsbenodigdheden. In ons uitgebreide assortiment kun t bijna alles wat met uw schip te maken heeft vinden en bestellen. Het met  zorg samengestelde assortiment bestaat o.a. ankergerei, koelvloeistoffen, scheepsramen, landvasten, landen-vlaggen, lijmen, loopplanken, luiwagens, navigatieverlichting, noodsignalen, reddingsboeien, reddingsvesten, patrijspoorten, putsen, etc. Kortom, voor alles wat met uw schip te maken heeft moet u bij AVA Marine zijn.

AVA Marine is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Wij leveren en vertegenwoordigen hoogwaardige A-merken. Wij staan voor een eerlijk en deskundig advies. Dat advies is gebaseerd op onze ruime ervaring in de branche en daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Naast levering kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Wij helpen u graag bij het hele proces. In onze webshop vindt u een uitgebreide catalogus. Bent u op zoek naar iets specifieks dat u niet kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij u alsnog verder helpen. In de meeste gevallen verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. Mocht een product niet meer leverbaar zijn dan zoeken wij een vergelijkbaar alternatief voor u.

AVA Marine staat voor:

 • Uitstekende service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk);
 • Aantrekkelijke en stabiele prijzen die marktconform zijn;
 • Snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag);
 • Hoogwaardige A- merken;
 • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen).

  Bekijk onze mogelijkheden in de webshop