EHBO/BHV: noodzakelijk bij noodsituaties waarin er geen arts binnen bereik is!

EHBO verbanddozen / verbandtrommels: ook aan boord is een ongeluk (je) zo gebeurd. Alleen bent u dan vaak niet binnen het bereik van een arts. Voor serieuze ongevallen en kleine ongemakken is een goede EHBO koffer of verbandtrommel noodzakelijk om aan boord te hebben. EHBO verbandtrommels of verbanddozen kan levens redden en het geeft u een veilig gevoel als u goed geëquipeerd het water op gaat. In geval van nood moet een goede EHBO koffer of verbandtrommel betrouwbaar en voor handen zijn. AVA Marine vindt het belangrijk dat u veilig en relaxed het water op kan. Daarom vindt u in de webshop van AVA Marine verschillende EHBO opties. U kunt daar o.a. vinden:

 • BHV EHBO koffer (Oranjekruis);
 • verbandtrommels / verbanddozen van Sanaplast (Sanaplast Bedrijfs-verbanddoos);
 • First Aid Kit SOLAS;
 • AED;
 • drenkelingenplaat (EHBO bij drenkelingen)
 • EHBO plaat;
 • mandbrancard en een hijsband voor de mandbrancard;
 • isolatiedekens;
 • uitrusting voor reddingsvlotten als “LALIZAS Emergency liferaft drinking water 4x125ml” of “Lalizas Emergenzy liferaft food”.

Met de aangeboden EHBO opties vertrouwen wij erop dat u voldoende keuze heeft om met een goed gevoel het water op te gaan!

Overige producten naast EHBO:

Naast EHBO producten biedt AVA Marine u nog veel meer op het gebied van veiligheid aan boord of “persoonlijke beschermmiddelen” / ADN uitrusting. Maar bijvoorbeeld ook gas- en chemische bescherming! Ons assortiment bestaat o.a. uit chemisch bestendige laarzen, veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, chemisch bestendige handschoen, volgelaatsmakers en hoofd- en gehoorbescherming. Eigenlijk bijna alles wat met uw schip te maken heeft kunt u bij ons online bestellen! Normaliter leveren wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na opdracht. Als de levertijd afwijkt van die 1 tot 2 werkdagen dan informeren wij u altijd. Wij zijn leverancier en vertegenwoordiger van A-merken en daarom  proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Maar wij doen nog meer. Naast levering van producten en componenten kunnen wij ook de montage voor u doen. Ons assortiment is zelfs nog breder dan u in onze catalogus op de website ziet. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke vraag of wens en kunt u de oplossing niet vinden op onze website? Vraag het ons en de kans is groot dat wij u toch verder kunnen helpen. Wij bedienen u graag!

AVA Marine

AVA Marine is een nautisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Bij AVA Marine is het assortiment met zorg vastgesteld en heeft u ruime keuze uit een breed aanbod van artikelen. Motor- en bootonderdelen, accu’s, touwwerk, EHBO koffers, anoden, scheepsramen, reddingsvesten en reddingsmiddelen, accessoires voor de watersport, het is allemaal te bestellen AVA Marine. Wij staan voor kwaliteit en daarom leveren wij alles van bekende A-merken. Omdat wij zo’n jarenlange ervaring hebben krijgt u van ons een deskundig en eerlijk advies. U kunt vertrouwen op onze kennis. Wij leveren zowel aan particulieren (pleziervaart)  als aan zakelijke klanten zoals  jacht- en scheepswerven, jachthavens, tenderdiensten en de weg- en waterbouw. En omdat we het graag gemakkelijk voor u maken kunt u bijna alles online bestellen. Wij verzenden al vanaf € 2,95.

AVA Marine staat voor:

 • Snelle levering (wij verzenden meestal dezelfde dag);
 • A- merken;
 • Goede service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk);
 • Specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen);
 • Aantrekkelijke en stabiele prijzen die marktconform zijn!

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop