Comet noodsignalen: voor die situaties waarin uw reddingsmiddelen zonder twijfel- betrouwbaar moet zijn

Comet heeft een uitgebreid assortiment van maritieme noodsignalen en veiligheidssystemen. In geval van nood moeten reddingsmiddelen (zonder twijfel) betrouwbaar zijn. Dat is waar Comet noodsignalen voor staat!  De noodsignalen op zee zijn vastgelegd in de Internationale bepalingen ter voorkoming van aanvaringen en ze zijn vastgelegd in het Internationale seinboek. Comet maakt noodsignalen voor:

  • dagseinen;
  • een oranje rooksignaal;
  • nachtseinen
  • vuurpijlen die rode sterren uitwerpen en één voor één met korte pauze worden afgeschoten
  • Een valschermsignaal of handbaken (flare) dat een rood licht vertoontComet

Typen Comet noodsignalen:

In de webshop vindt u verschillende noodsignalen van Comet. U heeft keuze uit losse parachute signalen of handstakellichten. Ook kunt u complete sets van het Offshore, Coastal of Inshore noodsignalen online bestellen. Verschillende handstakellichten en smoke signals, u betreft ze snel bij AVA Marine. Met een Comet noodsignaal aan boord kunt u met een veilig gevoel het water op!

Comet noodsignalen sets

Comet

Wij bieden verschillende sets noodsignalen aan. Voor offshore vindt u de set tot 5 of 7 mijl aan. De Coastal set gaat tot 3 mijl en kunt een Inshore set vinden voor de binnenwateren.

Comet handstakellichten

De Comet handstakellichten zijn er in onze webshop in de kleuren rood en wit. Ook kunt u een oranje hand-smoke bestellen of een red-flare noodsignaal. Daarnaast bieden wij een Comet reddingsboei licht aan.

Met de aangeboden Comet opties vertrouwen wij erop dat u voldoende keuze heeft om met een veilig gevoel het water op te gaan!

Overige producten

Naast Comet noodsignalen biedt AVA Marine nog veel meer. Ons assortiment bestaat o.a. uit accu’s, ankergerei, anoden, reddingsvesten en reddingsmiddelen, RVS beslag, pompen en sanitair, scheepsramen etc. Eigenlijk bijna alles wat met uw schip te maken heeft kunt u bij ons online bestellen. Doorgaans leveren wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Als de levertijd afwijkt van die 1 of 2 werkdagen dan informeren wij u altijd. Omdat wij een leverancier en vertegenwoordiger van A-merken zijn proberen wij u altijd een vergelijkbaar alternatief te bieden als een artikel niet meer leverbaar is. Maar wij doen meer… ons assortiment is nog breder dan u in onze catalogus op de website ziet. Heeft u een specifieke vraag of wens en kunt u de oplossing niet vinden op onze website? Laat het ons weten en de kans is groot dat wij u verder kunnen helpen.

AVA Marine

AVA Marine is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in jacht- en scheepsbenodigdheden. Bij AVA Marine is het nautische assortiment met zorg vastgesteld en kiest u uit een breed aanbod van  artikelen. Motor- en bootonderdelen, accu’s, touwwerk, anoden, scheepsramen, reddingsvesten en reddingsmiddelen, accessoires voor de watersport, u bestelt het allemaal bij AVA Marine. Wij leveren alles van bekende kwaliteits A-merken. Wij staan voor een deskundig en eerlijk advies dat gebaseerd is op onze ruime ervaring. Daarom kunt u vertrouwen op onze kennis. Wij leveren aan particulieren,  jacht- en scheepswerven, jachthavens, tenderdiensten en de weg- en waterbouw. En gemak dient de mens.. u kunt bij ons bijna alles online bestellen.

AVA Marine staat voor:

  • A- merken
  • goede service (avondleveringen of op zaterdag leveren is mogelijk);
  • snelle levering (verzenden vrijwel dezelfde dag);
  • specialistische kennis (wij combineren kennis van de producten met kennis van schepen)
  • aantrekkelijke en stabiele prijzen die marktconform zijn

Bekijk onze mogelijkheden in de webshop